Oil & Vinegar bestaat 25 jaar en dat vieren ze met een limited edition Vierge Olijfolie

Ter ere van hun 25-jarig jubileum introduceert Oil & Vinegar een exclusieve limited edition: een handgemaakte keramieken fles uit Italië, gevuld met hoogwaardige extra vierge olijfolie. Deze unieke fles, speciaal ontworpen voor deze gelegenheid, brengt de rijke smaak van de Peranzana olijf rechtstreeks naar jouw keuken.

De olijfolie in deze limited edition is geproduceerd door de familie Guglielmi uit Puglia, een regio die bekendstaat om haar olijfolie van topkwaliteit. De olie is gemaakt van 100% Peranzana olijven, die binnen twee uur na de oogst worden geperst om de pure, delicate smaak optimaal te behouden. Dit resulteert in een perfect uitgebalanceerde, fruitige olijfolie, ideaal voor verfijnde gerechten.


Met zijn subtiele en delicate smaak is deze olijfolie uitermate geschikt voor het bereiden van tartaar, gestoomde vis, wit vlees en delicate sauzen. De versheid en kwaliteit van de Peranzana olijven tillen elk gerecht naar een hoger niveau.


Deze limited edition fles is niet alleen een viering van het 25-jarig bestaan van Oil & Vinegar, maar ook een eerbetoon aan de rijke traditie van Italiaanse olijventeelt. Of je nu een fijnproever bent of gewoon op zoek bent naar een bijzondere toevoeging aan je keuken, deze olijfolie biedt een verfijnde culinaire ervaring. Oil & Vinegar nodigt iedereen uit om de authentieke smaak van Puglia in huis te halen en te genieten van deze unieke olijfolie, gemaakt met liefde en vakmanschap.