HET BESTE VLEES VAN DE WERELED Daarvoor moet je bij Con Fuego zijn! Ons grillrestaurant is niet te vergelijken met een Argentijns steakhouse. Bij Con Fuego gaan we namelijk een stap verder in smaak, presentatie, sfeerbeleving én kwaliteit. De menukaart is gevuld met de mooiste producten en de beste stukken vlees uit onder andere Amerika en Japan. Van T-Bone en ossenhaas tot dry aged ribeye en andere premium cuts. Con Fuego zit pal aan de Grote Markt in hartje Breda en is de hele dag geopend voor lunch en diner. Naast onze menukaart hebben we een uitgebreide wijnkaart waarop meer dan 450 wijnen staan. Onze selectie is beloond met een Award of Excellence en heeft een topbeoordeling van twee sterren gekregen in World's Best Wine Lists Awards 2019 van magazine The World of Fine Wine. Natuurlijk kunt u altijd langskomen om een tafel te bemachtigen, al is het verstandiger te reserveren. Het aantal plaatsen is namelijk beperkt. Lees verder
HET BESTE VLEES VAN DE WERELD Daarvoor moet je bij Con Fuego zijn! Ons grillrestaurant is niet te vergelijken met een Argentijns steakhouse. Bij Con Fuego gaan we namelijk een stap verder in smaak, presentatie, sfeerbeleving én kwaliteit. De menukaart is gevuld met de mooiste producten en de beste stukken vlees uit onder andere Amerika en Japan. Van T-Bone en ossenhaas tot dry aged ribeye en andere premium cuts.
Con Fuego zit pal aan de Grote Markt in hartje Breda en is de hele dag geopend voor lunch en diner. Naast onze menukaart hebben we een uitgebreide wijnkaart waarop meer dan 450 wijnen staan.
Onze selectie is beloond met een Award of Excellence en heeft een topbeoordeling van twee sterren gekregen in World's Best Wine Lists Awards 2019 van magazine The World of Fine Wine.
KANSAS, USA FED: CORN, 150 DAYS BLACK ANGUS
Considered as the world’s highest quality meat. American beef is famous for being the most flavourful meat available.
T-Bone for two, 1kg
€ 85,001 kg
SWAMI
DENMARK FED: GRAIN & SUGAR BEET, 180 DAYS JERSEY x HOLSTEIN
Raised in the cool climate of Denmark, Swami beef always has a marbling score of MB6 and above.
€ 48,00Entrecote Dry Aged, 350g
€ 48,00Ribeye Dry Aged, 350g
SASHI
FINLAND FED: GRASS, FREE-RANGE AYRSHIRE x HOLSTEIN
Meat from specially selected farms of Ayrshire cattle. Only the best marbled pieces are selected, to fit in Sashi's range.
€ 38,00Entrecote Dry Aged, 350g
€ 38,00Ribeye Dry Aged, 350g
MIGUEL VERGARA
VALLADOLID, SPAIN FED: GRAIN, 300 DAYS BLACK ANGUS
This beef is renowned for its exceptional quality, incredible flavor and succulent, juicy tenderness.
€ 40,00Entrecote Dry Aged, 350g
€ 48,00Ribeye Dry Aged, 350g
JAPANESE WAGYU
MIYAZAKI, JAPAN FED: GRAIN, 500 DAYS 100% WAGYU
Its taste, tenderness and fragrance is a unique experience as it is regarded the finest meat in the world.
Entrecote A4
Stadshotel De Klok is al sinds jaar en dag hét hotel van Breda. Dit monumentale pand is door haar unieke ligging, midden op de Grote Markt, de ideale...
Restaurant De Colonie is samen met hotel De Klok gevestigd in een mooi monumentaal pand in Breda. Het restaurant heeft een unieke ligging met uitzicht...
Het monument 'Judith met het hoofd van Holofernes' in Breda is een wit natuurstenen beeld van een staande vrouwenfiguur met in haar linkerhand een men...
Sanne Koomans
Heerlijke en variërende gerechten. Echt een aanrader!
Liesbeth van Nies
heerlijk gegeten!hele aardige bediening. Mijn ogen waren groter dan mijn mond dus kreeg het gewoon mee in een zilveren zwaantje.....
Charety van Uytrecht
Super mooie zaak! Vlees was erg mals, goed bereidt.
Arathorn Gummlich
M'n steake was super mals! Goed bereidt met lekkere bijgerechten. Het interieur is ook erg mooi!