Heel veel Dino's bij Breepark! 7 t/m 22 september

Binnenkort zullen levensgrote dinosaurussen door de straten van Breda worden gereden op grote karren, maar geen zorgen, dit betekent niet dat er een nieuwe Jurassic Park-film wordt opgenomen. De dino’s zijn hier voor een andere reden: de Jurassic Expo komt naar Breepark


Heb je altijd al willen weten hoe het is om oog-in-oog te staan met een gigantische T. Rex? Dan is dit je kans, want Jurassic Expo komt naar Breepark. Deze reizende tentoonstelling trekt door heel Europa en is in Breda van zaterdag 7 tot en met zondag 22 september. De indoortentoonstelling neemt je mee naar het tijdperk van de dinosaurussen. Je wordt meegenomen in een tijdscapsule naar een voorhistorische wereld en ontdekt maar liefst 50 levensechte replica's en animatrix-figuren. 

De dino’s die je bij de expo zult zien, zijn vervaardigd door Amerikaanse bedrijven die ook specialiseren in het maken van enge wezens voor horrorfilms. Ook leuk: Verdien een Junior Paleontoloog-Diploma of ga op schattenjacht!


De tentoonstelling is te bezoeken op woensdag, zaterdag en zondag van 14.00 tot 18.00 uur. Een ticket kost 10 euro en deze zijn uitsluitend te koop aan de kassa bij de evenementenhal van Breepark. Kinderen onder de 3 jaar mogen GRATIS naar binnen.