Alpen Alm - Asperge avond 24 mei

AlpenAlm

Asperge Avond in Proeflokaal Alpen Alm Zaterdag 24 mei 2025 – inloop vanaf 19.00 uur Voor één avond toveren we Proeflokaal Alpen Alm om tot een sfeervol restaurant, helemaal in het teken van het witte goud: asperges. Geniet van een verrassend viergangenmenu waarin de asperge de hoofdrol speelt. Van frisse ceviche tot een hartige entrecote en een spannend dessert met aardbei en asperge. Bij iedere gang serveren we een bijpassende wijn, zorgvuldig gekozen om de smaken perfect te laten samensmelten. Liever geen alcohol? Dan schenken we met plezier een alcoholvrije variant. Lees verder



Asperge Avond in Proeflokaal Alpen Alm Zaterdag 24 mei 2025 – inloop vanaf 19.00 uur

 Voor één avond toveren we Proeflokaal Alpen Alm om tot een sfeervol restaurant, helemaal in het teken van het witte goud: asperges.  


Geniet van een verrassend viergangenmenu waarin de asperge de hoofdrol speelt. Van frisse ceviche tot een hartige entrecote en een spannend dessert met aardbei en asperge. Bij iedere gang serveren we een bijpassende wijn, zorgvuldig gekozen om de smaken perfect te laten samensmelten. Liever geen alcohol? Dan schenken we met plezier een alcoholvrije variant.  


We starten de avond met ambachtelijk brood, boter, olie en zout op tafel, gevolgd door een amuse.  


Liever geen vlees of vis? Geef het aan bij je reservering – we bieden graag een vegetarisch menu aan.  


Er is plek voor slechts 25 gasten, dus wees er snel bij.  


Prijs per persoon: €69,95 – inclusief bijpassend wijnarrangement

Reserveren kan eenvoudig via de knop hieronder. Je kunt kiezen om vooraf te betalen of op locatie. Eventuele dieetwensen of opmerkingen kun je daar ook doorgeven.


Menu-overzicht
- Bij binnenkomst op tafel:  Brood, boter, olie en zout  Amuse:

- Zeebaars tartaar met groene asperge  

Gang 1:  

- Asperge met ceviche van Dutch Yellowtail Kingfish Venkelsalade, jonge rode ui, zuring, piccalilly  

Gang 2:  

- Asperge-groentenbouillon Met doperwten, tomaat, gele wortel Brandnetelolie, krokante aardappel 

 Gang 3:  

- Entrecote van rund met gegrilde asperges Doperwtcrème met lavas, tomaat, gele wortel, krieltjes Geserveerd met een saus van Brauschneider Bio Powidl Porter 

 Gang 4:  

- Aardbeien uit Zegge met rabarber en gezoete asperge Geserveerd met witte chocolade en druiven  → Reserveer je tafel via de knop hieronder – vol = vol


Maak hier je reservering




Galderseweg 94, 4855 AJ Galder